VERNA Terveyskeskus

VERNA-piste terveyskeskuksessa

 

VERNA ensitieto- ja neuvontapiste on potilasyhdistysten ja sosiaali- ja terveysjärjestöjen toimintapiste Kokkolan pääterveysasemalla. VERNAn  toiminta aloitettiin lokakuussa.

Pääterveysasemalla sijaitseva VERNA ensitieto- ja neuvontapiste tarjoaa terveyskeskuksessa asioiville tietoa yhdistysten toiminnasta ja mahdollisuudesta vertaistukeen. Yhdistyksillä on infopisteessä kansio, jossa on tietoa mm. sairaudesta, yhdistyksen jäsenyydestä, edunvalvonnasta ym. 

VERNA on auki päivittäin, ja joka keskiviikko yhdistyksillä on mahdollisuus esitellä omaa toimintaansa klo 10-16 välillä. Tilaisuuksista informoidaan VERNAn sivustolla varauskalenterissa

Ensitieto- ja neuvonpiste sijaitsee pääterveysasemalla Mariankatu 28, B-sisäänkäynti ja sisällä heti oikealle aina käytävän päähän, missä sijaitsee odotustila. Piste on oikeassa kulmassa. 

VERNA Vertaistuki- ja neuvonta

 

VERNA ensitieto- ja neuvontapiste on sosiaali- ja terveysalan yhdistysten ja potilasjärjestöjen yhteinen kokoontumispaikka Kokkolan pääterveysasemalla.

VERNA tukee yhdistysten toimintaa tarjoten paikan, jossa voi esitellä toimintaa, olla esillä ja järjestää vertaistukikohtaamisia.

VERNA mahdollistaa yhdistysten paremman näkyvyyden ja sosiaali- ja terveysalan yhdistystiedon keskittymisen yhteen paikkaan helpommin ihmisten löydettäväksi.

VERNA tukee myös eri yhdistysten mahdollisuuksia yhteistyöhön.

 

 

VERNA

Terveyskeskus Kokkola (Mariankatu 28)

B-sisäänkäynti (käänny heti oikealle ja kävele käytävän päähän)