SILTA yhteisöklubin kokoontumistoiminta keskeytyy toistaiseksi

14.3.2020

KOSTI ry:n johtoryhmä on päättänyt keskeyttää SILTA yhteisöklubin kohtaamispaikkatoiminnan toistaiseksi ennaltaehkäisevänä toimintana koronatartuntariskin minimoimiseksi. Noudatamme THL:n ja alueen viranomaisten ohjeistuksia. 

Keskeytys koskee Sillan perhekerhoja, seniorikahveja, seniorisurfia, äijäkaffeja, käsityökerhoa, KVklubia ja fyysistä neuvontapalvelua. Keskeytys koskee myös Sillalla kokoontuvien yhdistysten, vertaisryhmien ja muiden ryhmien kokoontumisia. Sillalla kokoontuvia ryhmiä ohjeistetaan siirtämään kokoontumisia, kokouksia ja vertaisryhmiä myöhempään ajankohtaan. 

Myös OLKA-toiminta Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa on tauolla toistaiseksi OLKA-verkoston ja Soiten tartuntatautihoitajan ohjeistuksen mukaisesti.

SILTA yhteisöklubin, Järjestöt mukana muutoksessa Keski-Pohjanmaalla -hankkeen ja OLKA-toiminnan järjestämät tapahtumat ja tilaisuudet perutaan tai siirretään toistaiseksi myöhäisempään ajankohtaan.

Noudatamme erityistä varovaisuutta omassa toiminnassamme minimoidaksemme epidemian leviämisen alueellamme. KOSTI ry:n hallitus käsittelee parhaillaan muita toimintaan liittyviä vaikutuksia tilanteen johdosta. 

Informoimme tilanteen muutoksista näillä SILTA yhteisöklubin nettisivuilla sekä facebookissa.

KOSTI ry:n työntekijät siirtyvät etätöihin 17.3. 2020 alkaen toistaiseksi heitä tavoittaa puhelimitse tai sähköpostilla. kts. https://www.siltakokkola.fi/yhteystiedot/ 

Sirpa Nevasaari, KOSTI ry:n toiminnanjohtaja