Mikä KOSTI on?

KOSTI ry on Keski-Pohjanmaalla toimiva maakunnallinen verkostojärjestö.

KOSTI valvoo yhdistysten, osuuskuntien ja säätiöiden taloudelliseen toimintaan liittyviä yleisiä ja yhteisiä etuja, edistää jäsenten välistä yhteistoimintaa ja parantaa jäsenyhteisöjen yleisiä toimintaedellytyksiä Keski-Pohjanmaan alueella.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys seuraa yhteisötalouden yleistä kehitystä ja lainsäädäntöä sekä tekee näihin liittyviä aloitteita, esityksiä ja antaa lausuntoja. Yhdistys ohjaa ja neuvoo jäseniään yhdistys- ja osuustoimintaan liittyvissä asioissa järjestämällä kokouksia, neuvontatilaisuuksia ja koulutusta sekä laatimalla tarvittavia asiaan liittyviä selvityksiä. KOSTI ry hallinnoi SILTA Yhteisöklubin toimintaa.

Yhteydenotot osoitteeseen kosti(at)siltakokkola.fi

KOSTI ry:n hallitus 2021

Kosti ry piti 8.12.2020 syyskokouksen, jossa valittiin hallituksen jäsenet vuodelle 2021. Poikkeuksellinen, koronaepidemian värittämä vuosi loi haasteen myös syyskokouksen järjestämiseen, joka toteutettiin lopulta oikeusministeriön antaman mahdollisuuden myötä etäkokouksena.

Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi vuodelle 2021 valittiin:

Esa Erkkilä (puheenjohtaja), Keskipohjalaiset Kylät ry

Satu Heinoja (varapuheenjohtaja, )Keski-Pohjanmaan Liikunta ry

Satu Jyrkkä, Keski-Pohjanmaan sosiaalipsykiatrinen yhdistys ry 

Satu Sundell, henkilöjäsen, Kpedu.

Varajäseniksi valittiin:

Markku Kallinen, Ventuskartano ry

Tamara Turpeinen, Vingen Martat ry

Sihteerinä toimii Sirpa Nevasaari, toiminnanjohtaja, KOSTI ry

KOSTI:n jäseneksi?

KOSTI:n jäseneksi voi liittyä yksityinen henkilö tai rekisteröity yhdistys, säätiö tai osuuskunta alla olevalla lomakkeella tai ilmoittamalla kiinnostuksesta liittyä KOSTIn jäseneksi SILTA Yhteisöklubin henkilökunnalle tai KOSTIn hallituksen jäsenelle sekä maksamalla jäsenmaksun 20€/jäsenyhdistys/vuosi tai 10€/ henkilöjäsen/vuosi. Jäsenyys hyväksytään KOSTI ry:n hallituksen kokouksessa. KOSTI ry:n jäsenille SILLAN kokoustila on ilmainen (2h/kerta). 

Jäsenmaksu maksetaan tilille: FI51 5162 0020 0570 82 

Jäsenhakemus

 * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.