Kirkon tarjoamat palvelut

Kokkolan suomalaisen seurakunnan Diakoniavastaanotto toimii ajanvarauksella, soittaa voi ma, ti ja to klo 9-10 numeroon 06 8296 882 ja varata ajan. Näin vältetään ruuhkaa odotustilassa ja voidaan kuitenkin tarjota mahdollisuus hakea taloudellista apua. Keskusteluapua tarjotaan puhelimitse, esim. diakoniatyöntekijöille voi soittaa suoraan. Numerot löytyy netistä, Kokkolan suomalainen seurakunta.

Nuorten toiminta on siirtynyt näppärästi Instagramiin, viikko-ohjelma löytyy @kokkolansuomseurakunnannuoret

Apua arkeen

Kannuksen seurakunnan diakoniatoimisto Asiointiapua kauppaan tai apteekkiin järjestetään tarpeen mukaan. Yli 70-vuotiaille tai sairaana oleville kassi viedään oven taakse.

Vapaaehtoiseksi auttajaksi voi ilmoittautua diakoniatyöntekijälle!

Seurakunnan työntekijät tarjoavat keskusteluapua puhelimitse, sähköpostin sekä some-kanavien välityksellä.

  • Kauppojen hävikkiruokaa jaetaan torstaisin klo 19 seurakuntatalon pihalla. Ruoka jaetaan valmiiksi pakattuina kasseina. Muista vähintään metrin turvaväli sekä yskimis- ja käsihygienia!
  • Seurakunta ja Lions Club tarjoavat maksutonta kauppa-apua yli 70-vuotiaille. Ostokset voi maksaa usealla eri tavalla. Lisätietoja kauppa-avusta ma-to klo 10-14 diakoniatyöntekijältä p. 044 282 4514.
  • Kaikki keskustelut ja mahdolliset avustusasiat hoidetaan puhelimitse. Ota yhteyttä p. 044 282 4514 tai sähköpostilla ulla-maija.karvonen@evl.fi.
  • Seurakunnan tuoreimmat tiedotteet ja hyvää sisältöä kotikaranteeniin löydät päivittäin Facebook-sivulta  sekä Instagramista @kannuksenseurakunta. Jumalanpalvelus lähetetään livenä joka sunnuntai klo 10 Facebook-sivulla.
  • Seurakunnan työntekijät ovat valmiita keskustelemaan kanssasi. Kaikki yhteystiedot löydät sivulta Kannuksen seurakunta

Kälviän seurakunnan diakoniatoimistosta on mahdollisuus saada EU-ruokaa (+pakastettua srk:n ylijäämäruokaa), maksusitoumuksia kauppaan sekä taloudellista apua kriisitilanteessa.

Jokainen tapaaminen sovitaan erikseen puhelimitse tai sähköpostilla diakoniatyöntekijän kanssa.

Asiointiapua kauppaan tai apteekkiin järjestetään tarpeen mukaan. Yli 70-vuotiaille tai sairaana oleville kassi viedään oven taakse.

Vapaaehtoiseksi auttajaksi voi ilmoittautua diakoniatyöntekijälle!

Seurakunnan työntekijät tarjoavat keskusteluapua puhelimitse, sähköpostin sekä some-kanavien välityksellä. leena.jamsa@evl.fi tai puh. 050- 3147 375