Kuljetuspalvelut

Minimani Ruokakssipalvelun kotiinkuljetus. Pyrimme toimittamaan tilaukset seuraavana arkipäivänä. 

Tialus maksetaan toimituksen yhteydessä. Ainoastaan korttimaksu. Tilaa sähköpostilla tilaukset.kokkola@minimani.fi tai teksitviestillä numeroon 044 761 7186 tilauksen voi myös tehdä soittamalla edellä mainittuun numeroon. Puheluita vastaanotetaan ma-pe klo 10-14. Muista myös tilaukset kerättynä ja itse noudettuna myymälästä.

The Body Shop The Body Shop aloittaa kotiinkuljetukset Kokkolassa! Tilaukset kätevästi puhelimella tai sähköpostitse. 
#TheBodyShop #TheBodyShopChydenia #Chydenia #ChydeniaKokkola #Kokkola #Karleby #KeskiPohjanmaa #Kotiinkuljetus #Kevät #TueYrittäjää #SupportYourLocal

Tee tilaus The body Shopista joko puhelimitse 040 1911963 tai sähköpostilla tbs.kokkola@thebodyshop.fi. Maksutavat käteinen tai pankki- tai luottokortti. Toimitus n. 10 km säteelä keskustasta. Kysy lisää myymälästämme. 

VASTEPISTE toimittaa tavaraa ilmaiseksi yhteisinä haastavina aikoina niin yritysten kuin yksityistenkin välillä. 

VASTE2020 koodilla ilmaiset tavaran kuljetukset kotiovelle tai Vastepisteeseen! Yrittäjä, tuotteesi noudetaan suoraan yrityksestäsi. Saat siis ilmaisen toimituksen Keski-Pohjanmaalaisille asiakkaillesi. Tilauksen voi tehdä myös asiakas! Lisäksi voit lähettää yksityishenkilönä vaikkapa läheiselle tavaraa ilmaiseksi. Tee tilaus osoitteessa Vastepiste ja maksuvaiheessa anna koodi VASTE2020.