Ruoka-apua / Ruokajakelu Kokkolassa  ja lähialueella

Ankkuri Koivuhaka-Ykspihlajan rukouspiiri,(Kokkolan Baptistiseurakunta) Kärpänpolku 4, 67800 Kokkola Olavi Eskola (pastori, eläkeläinen) puh.040 551 2201

Ti: klo 12 ruokajako:
Ankkurin oven edessä on ulkona pöytä, josta ruokapussin voi hakea. Ruokajako jatkuu niin kauan kuin ruokaa riittää.

Kannuksen seurakunnan diakoniatoimisto kauppojen hävikkiruokaa jaetaan torstaisin klo 19 seurakuntatalon pihalla. Ruoka jaetaan valmiiksi pakattuina kasseina. Muista vähintään metrin turvaväli sekä yskimis- ja käsihygienia!  Ota yhteyttä p. 044 282 4514 tai sähköpostilla ulla-maija.karvonen@evl.fi.

Kaustinen ja Ullava Hävikkiruokajakelu (kauppojen ylijäämäruokaa)
Kaustisen seurakuntakeskuksessa, Siltatie 3, parittomien viikkojen maanantaisin klo 18

EU-elintarvikkeiden jako Kaustisen seurakuntakeskuksessa, Siltatie 3, ma-pe (sovi noutoaika diakoniatyöntekijän kanssa)

Ullavan seurakuntakodilla, Ullavantie 665, to klo 9-12 (sovi noutoaika diakoniatyöntekijän kanssa)

Kauppojen hävikkiruokajakelun ja EU-elintarvikejakelun apuun ovat oikeutettuja työttömät, opiskelijat, pienituloiset eläkeläiset ja lapsiperheet, pitkäaikaissairaat ja ylivelkaantuneet.

Jako-ohjeita koronaepidemian aikana
Valmiiksi pakatut kassit jaetaan pääovelta. Kassien sisältöön ei pysty vaikuttamaan, jotta jakelu sujuu nopeasti ja sosiaaliset kontaktit jäävät mahdollisimman lyhyiksi. Jonojen muodostumista tulee välttää, joten ihmisiä pyydetään odottamaan vuoroaan autoissa tai seurakuntakeskuksen pihalla muistaen vähintään kahden metrin turvaetäisyys toisiin. Kotitaloudesta vain yksi henkilö saa tulla ruokakassia noutamaan. Sairaana ei saa osallistua ruokajakeluun.

Diakoniatyöntekijä Suvi Klemola puh.050 3147 353 tai s-posti suvi.klemola@evl.fi

Kaustisen ja Ullavan seurakunta, Kokkolan seurakuntayhtymä Diakonia.

Kokkolan suomalainen seurakunta.Taloudellisessa kriisitilanteessa seurakunnalta voi anoa taloudellista apua, joka on pääosin ruoka-apua.Ajanvaraus diakonian puhelinvastaanotolle numerosta p. 06 8296 882, ti ja to klo 9-10. 

Kokkolan työttömät ry päiväystuotteiden jako tiistaisin ja perjantaisin alk. Klo 10.00. Puh. 06-831 5514

Kälviän Ruoka-apua voi hakea diakoniatoimistosta diakoniatyöntekijän kanssa puhelimitse sovitulla ajalla, puh. 050 3147 375.

Toholammin seurakunta Diakoniatyö jakaa Toholammin K-Marketin ja S-Marketin hävikkiruokaa joka maanantai seurakuntakodilla klo 10.-11. Ruoka-apu on tarkoitettu kaikille apua tarvitseville, vähävaraisille perheille, yksinäisille, opiskelijoille.

Tulkaa rohkeasti hakemaan hyvää ja käyttökelpoista ruokaa, omat kassit mukaan! Tarjolla on pakastettua hävikkiruokaa, lihaa, kalaa, valmisruokia, leipää ym. mitä kulloinkin kaupoista saamme jaettavaksi. Diakoniatyöntekijä Anniina Lintilä puh. 044 081 9314