Ryhmä- ja vertaistoiminta SILTA yhteisöklubilla

Koetko itsesi yksinäiseksi? 

SILTA yhteisöklubilla jokainen päivä koostuu eri teemasta. Teemojen tarkoituksena on tarjota eri teemaryhmille mahdollisuus kokoontua SILTA yhteisöklubin tiloissa. Teemapäiviin osallistumalla sinun on mahdollista tavata uusia ihmisiä, löytää itsellesi uusi harrastus tai vaikkapa kiinnostua yhdistys- tai vapaaehtoistoiminnasta! 

AVOIN PÄIVÄ maanantaisin 9 - 14 kutsumme kotiäitejä ja-isiä tapaamaan toisiaan ja lapsia yhteiseen kahvihetkeen.

SENIORIPÄIVÄ tiistaisin on päivä senioreille. Sinne voi tulla kahvittelemaan, vaihtamaan kuulumisia tai vaikka muistelemaan yhdessä menneitä ja samalla voi saada opastusta älylaitteisiin.

KANSAINVÄLINEN PÄIVÄ  keskiviikkoisin on Suomeen muuttaneille ulkomaalaisille ja suomalaisille tarkoitettu kohtaamispaikka, jossa pääsee harjoittelemaan suomen kieltä ja tutustumaan erilaisiin ihmisiin, päättyen KV Klubiin klo 16 - 18.

NEUVONTAPÄIVÄ torstaisin on neuvontapäivä, jolloin yhteisöklubilla tarjotaan yhdistysneuvontaa, ohjausta eViljon käytössä sekä digiopastusta. 

ÄIJÄKAHVIT ovat torstaisin järjestettävät kaikenikäisten miesten aamukahvit. Sinne voi tulla kuka vaan juttelemaan kunhan on mies yhdessä muiden miesten kanssa. Äijäkahvit järjestetään kerran kuussa.

KAVERIKAHVITTELUT kaipaatko juttuseuraa, yksinäisyys voi kohdata kenet tahansa, meistä ikään, sukupuoleen tai elämäntilanteeseen katsomatta. Kaverikahvittelut järjestetään joka kuukauden ensimmäinen ja kolmas torstai.

Näiden teemapäivinä kokoontuvien ryhmien lisäksi SILTA yhteisöklubilla kokoontuu myös erilaisia vertaistukiryhmiä:Keski-Pohjanmaan epilepsiayhdistys ry -  Mellersta -Österbottens epilepsiaförening rf.

Epilepsiayhdistys on epilepsiaa sairastavien ihmisten ja heidän läheistensä tukiyhdistys. Järjestämme Kaverikahvit ensimmäinen ja kolmas torstai ilta kuukaudessa.

keskipohjanmaa@epilepsia.fi

puh. 040 8652771

https://www.epilepsia.fi/web/keski-pohjanmaa/etusivu


Suomen Kielipolku ry

Suomen Kielipolku on yhdistys kaikille, joiden elämää on koskettanut kehityksellinen kielihäiriö eli kielellinen erityisvaikeus eli dysfasia. Suomen kielipolun perhekerho kokoontuu kerran kuussa. 

eija.heikura@kielipolku.info 

puh. 050 552 0102

https://www.kielipolku.info/ 

https://www.facebook.com/events/3316825788362941/?event_time_id=3316825788362941


Keski-Pohjanmaan psoriasis yhdistys ry.

Psoriasisliitto tarjoaa asiantuntevaa tietoa ja tukea elämään psoriasiksen kanssa. Liitosta psoriasista sairastavat saavat vertaistukea, tietoa oikeuksistaan ja hoidonohjausta.

kp.psori@gmail.com

https://www.facebook.com/kppsori/ 


Kokkolan Nivelpiiri.

Vertaistukiryhmä eli nivelpiiri kokoontuu yleensä kerran kuukaudessa kesäkuukausia lukuun ottamatta. Voit osallistua nivelpiirien kokoontumisiin, vaikka et olisikaan yhdistyksemme jäsen. 

raija.heiti@nivel.fi

puh 050 5252170   

http://nivel.fi/


Uskontojen uhrien tuki UUT ry Kokkola.

Uskontojen uhrien tuki UUT ry on rekisteröity poliittisesti, taloudellisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yhdistys, jonka tavoitteena on tukea uskonnollisissa yhteisöissä vaikeuksiin joutuneita ihmisiä ja näiden läheisiä.

 uut.kokkola@gmail.com

 https://www.uskontojenuhrientuki.fi/

https://www.youtube.com/channel/UCpPX34TNDTo88S5LIWQOtqQ


Narsistien Uhrien Tuki  NUT ry

Yhdistyksellä toimii vertaistukiryhmä Kokkolassa. Vertaisryhmätoiminta on yksi yhdistyksen keskeinen toimintamuoto. 

https://www.narsistienuhrientuki.fi/

kokkola@narsistienuhrientuki.fi

https://www.narsistienuhrientuki.fi/tukea-uhrille/vertaistukiryhmat/kokkola/


UNICEFin Kokkolan vapaaehtoisryhmä.

Kokkolan vapaaehtoisryhmä on yksi KV-Klubin vetäjistä ja kokoontuu säännöllisesti Sillalla.

Merjaseppala55@gmail.com

Puh. 040 5880653

www.unicef.fi


Kokkolan Pelastakaa Lapset ry

Yhdistyksemme auttaa kokkolalaisia lapsia ja lapsiperheitä monin tavoin. 

kokkola@pelastakaalapset.net

kokkola.pelastakaalapset.fi

www.facebook.com/pelakokkola

päivitetty 28.10.2020

Jos et löytänyt itsellesi sopivaa ryhmää, ole yhteydessä järjestösuunnittelijaamme Lasse Nygårdiin. Kerro hänelle minkälaisesta ryhmästä tai toiminnasta olet kiinnostunut, niin hän opastaa sinut oikeaan paikkaan tai auttaa sinua perustamaan oman ryhmän!

 

TERVETULOA!