Järjestöjen sote-tulevaisuus -kiertue

14.6.2019

STEA ja SOSTE järjestävät yhteistyössä Järjestö 2.0-hankkeiden sekä näiden taustatahojen kanssa syksyllä 2019 kymmenellä paikkakunnalla Järjestöjen sote-tulevaisuus-kiertueen.

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA ja Suomen sosiaali ja terveys ry SOSTE järjestävät yhteistyössä Järjestö 2.0-hankkeiden sekä näiden taustatahojen kanssa syksyllä 2019 kymmenellä paikkakunnalla Järjestöjen sote-tulevaisuus kiertueen. 

Lisäksi STEA järjestää neljällä paikkakunnalla STEAn ja järjestöjen yhteiskehittämistilaisuuden. Kokkolassa molemmat tilaisuudet järjestetään torstaina 19.9.2019.

Tilaisuuden ohjelmaan voit tutustua SOSTEn sivuilla.

Ohjelmassa kuulemme lyhyet maakunnan valmistelun, STEAn, SOSTEn ja Järjestö 2.0 hankkeiden puheenvuorot virittämään yhteistä keskustelua. Keskustelua fasilitoi Humap Oy.

Ilmoittautumiset Järjestöjen sote-tulevaisuus -tilaisuuteen tästä linkistä.
 
STEAn ja Sosten järjestämän järjestöjen sote-tulevaisuus -kiertueen lisäksi järjestetään neljällä paikkakunnalla STEAn ja järjestöjen yhteiskehittämistilaisuus. Yhteiskehittämistilaisuuksien teemana on tuloksellisuus ja avustustoiminnan yhteiset tavoitteet.

Ilmoittautumiset STEAn ja järjestöjen yhteiskehittämistilaisuuteen tästä linkistä.