Blogi #1

Sillalle tulossa uusi blogi!

Syksyn sataessa eteenpäin, olemme päättäneet aloittaa uuden blogin tänne meidän Sillan nettisivuille. Kuten osa varmasti tietääkin, meillä on ollut tapana järjestää SenioriSurf, jossa opastamme ja neuvomme tietoteknisissä kiemuroissa ja ongelmissa laitteiden kanssa. Koronan tullessa olemme joutuneet rajoittamaan toimintaamme suojataksemme kaikkien terveyden, joten mikäs sen parempi, kuin aloittaa uusi blogi, joka toivottavasti auttaisi meitä kaikkia, sijainnista riippumatta!

Blogiin tullaan julkaisemaan uusi osa aina kahden viikon välein, ja ilmoitamme myös aina Facebookissa uudesta tekstistä. Blogin aiheita ovat mm. internetin turvallisuus, pilvipalveluiden ABC, älypuhelimen helpoimmat asetukset ja paljon muuta, joten kannattaa pysyä kuulolla! Aiomme tehdä teksteistä selkeitä kaikille ja ohjeista mahdollisimman helpot, toki kuvien kera.

Tässä kuitenkin kaikki tältä erää. Katsotaan sitten kahden viikon päästä torstaina uudelleen, kun blogimme saa virallisen ensimmäisen tekstinsä!

Ps. päivitämme tiedon uudesta julkaistusta blogista SILTA yhteisöklubin facebookiin. Tunnistat julkaisut alla olevasta kuvasta!