TILAA UUTISKIRJE

*Tähdellä merkityt kentät pakollisia.

TIETOSUOJASELOSTE

EU:n tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, GDPR) soveltaminen alkoi 25. toukokuuta 2018 ja samalla se korvaa nykyisen henkilötietolain. Uusi lainsäädäntö määrittää vaatimuksia henkilötietojen käsittelyn läpinäkyvyydelle sekä sen kuinka käsittelemme yhteystietojanne. Näin ollen olemme selkeyttäneet tietosuojaselostettamme. Tietosuojaseloste kertoo millä tavoin käsittelemme ja suojaamme sinun henkilötietojasi sekä mitkä ovat sinun oikeutesi.

Me Kosti ry/SILTA yhteisöklubi haluamme näin varmistaa henkilötietojenne turvallisuuden. Tästä syystä haluamme, että olette Kostin jäsenenä tai yhteistyötahona tietoinen henkilötietojenne käsittelyä koskevasta tärkeästä muutoksesta.

Tietosuojaseloste

EU:n tietosuoja-asetuksen (1050/2018) mukainen seloste henkilötietojen käsittelystä KOSTI ry / SILTA yhteisöklubin yhteistyötahot ja ryhmät sekä jäsenet -rekisterissä.

Laatimispäivä 04.01.2021

1.     Rekisterinpitäjä

Kosti ry/SILTA yhteisöklubi

Rantakatu 6, 67100 Kokkola

2.     Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Sirpa Nevasaari

KOSTI ry

Rantakatu 6, 67100 Kokkola

sirpa.nevasaari(at)siltakokkola.fi

3.     Rekisterin nimi

Kosti ry/SILTA yhteisöklubin yhteistyötahot ja ryhmät sekä jäsenet.

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Lista yhteistyötahoista sähköisen uutiskirjeen lähettämistä ja muuta tarvittavaa yhteydenpitoa varten.

5. Rekisterin sisältämät tiedot

Kaikki rekisterin sisältämät tiedot ovat yhteistyötahojen, ryhmien ja jäsenten itsensä ilmoittamia. Tiedot ovat vain rekisterin ylläpitäjän käytössä.

5.1 Kerättävät tiedot

- Perustiedot (Nimi ja osoite)

- Organisaatio

- Sähköpostiosoite

(-Puhelinnumero)

6. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterin ylläpitäjä käyttää tietoja sähköisten uutiskirjeiden ja tiedotteiden lähettämiseen sähköpostilla. Sähköposti välittyy kaikille tiedotteen tilaajille. Tilaajat voivat perua tilauksen ilmoittamalla siitä sähköpostitse rekisteristä vastaavalle henkilölle. Tiedotteet eivät sisällä kaupallista sisältöä. Kosti ry/SILTA yhteisöklubin järjestämistä tilaisuuksista keräämme osallistujalistan, joka hävitetään tilaisuuden jälkeen.

7. Tietojen ajantasaisuus

Rekisterissä olevat tiedot tarkastetaan vuosittain. Rekisteröityneet ilmoittavat itse mahdollisista muutoksista yhteystiedoissa. Tietojen muuttamisessa voit olla yhteydessä rekisterin ylläpitäjään.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Tiedot tallennetaan käyttäjätunnuksella ja salasanalla suojattuun paikkaan. Tietoja ei käsitellä manuaalisesti.

9. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

KOSTI ry/ SILTA yhteisöklubi ei luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille.

10. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä EU tai ETA-maiden ulkopuolelle.

11. Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu. Rekisteröidyn pyynnöstä teemme henkilötietoihin tarpeelliset oikaisut ja täydennykset tai poistamme käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset, tarpeettomat, puutteelliset tai vanhentuneet tiedot. Tietojen tarkastus ja päivitys tapahtuu ottamalla yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen yhteisoklubi(at)siltakokkola.fi