Ohjeet järjestöille

Infopäivät

Keskiviikkoisin klo 10-16 aikavälillä yhdistyksillä on mahdollisuus järjestää infopäiviä VERNA-pisteellä. Kullakin yhdistyksellä on aikaa kaksi tuntia.  Esittelijöinä voivat olla ammattilaisten lisäksi myös yhdistyksen vapaaehtoiset. Kokemuskouluttajien hyödyntämisessä esittelytilaisuuksissa on saatu hyvää palautetta. Paikallisyhdistykset voivat pyytää vuorolleen mukaan myös valtakunnallisten liittojen työntekijöitä. Useampi järjestö voi myös yhdessä varata esittelyvuoron, ensikertalaiset ovat kuitenkin etusijalla. Paikalle vuo tuoda kannettavan tietokoneen (tilassa on pieni pöytä ja langaton nettiyhteys).

Tavoitteet yhdistyksille

Infopäivien tavoitteena on jakaa tietoa terveysasemien asiakkaille sekä henkilökunnalle:

·        järjestöjen toiminnasta

·        vertaistuesta

·        vapaaehtoistoiminnasta

·        edunvalvonnasta ja vaikuttamistoiminnasta

·        ammattilaisten antamasta neuvonnasta ja tuesta

·        koulutuksesta ja kuntoutuksesta

·        harrastus- ja virkistystoiminnasta

Varaus

Varaus tehdään viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa soittamalla/sähköpostilla. Varaukset minna.kallio-jarvinen(at)siltakokkola.fi tai 040 569 5033 ja hanna.kautiainen(at)siltakokkola.fi tai 040 569 5023.

Ennen varausta tarkistakaa kalenterista vapaat päivät ja kellonajat.

Esittelyajan peruminen

Jos tehty varaus joudutaan perumaan tai siirtämään, yhdistys itse vastaa ja informoi muutoksista sidosryhmilleen. Olisi tärkeää, että viime hetken perumisesta (esim. äkillisen sairastumisen vuoksi) ilmoitus tehtäisiin viipymättä SILTA Yhteisöklubille puh. 040 569 5033.